Matinee Dansé Dramé - Stichting Djalidonkoli

Hoofdmenu:

Matinee Dansé Dramé
1 x per jaar een weekend vol workshops & show met toppers
uit steeds een ander West-Afrikaans land
11e Editie 11 & 12 maart 2017 Kameroen met Merlin Nyakam, Thomas Guei, Koko Lawson, Ayaovi Kokousse, Bouba Kayta en Moussé Dramé was fantastisch!!

Workshop dans door Merlin Nyakam op zondag 12 maart: 10.00-12.30
Voor info en aanmelden workshop dans

Workshop Togolese percussie door Koko Lawson op zaterdag 11 maart: 10.30-13.00
Voor info en aanmelden workshop percussie

Programma Matinee Dansé Dramé in Podium Mozaiek in A'dam Concert
14.15-14.45u. Binnenkomst
14.45-15.30u. 45 min. Concert
15.35-17.00u. 30 min. Afrikaanse Dans & 30 minuten Afrikaanse Percussie Workshop
17.15-18.00u. 45 min. Concert
Hele middag: knutselen met Annette, gezicht schminken met Margot, hapjes van Teumbe, Afrikaanse markt en een Afrikaans mixbad vol gezelligheid.
Matinee Dansé Dramé is een Afrikaans Feest uit steeds weer een ander land van West Afrika. Topentertainment voor dansers, muzikanten, Afrikaanse cultuurliefhebbers en kids. De crème de la crème van West Afrika is aanwezig!!

Entree voorverkoop: kids t/m 2 jaar gratis, 3 t/m 6 jaar €5, 7 t/m 12 jaar €8, 13 jaar & ouder €15
Entree aan de deur: kids t/m 2 jaar gratis, 3 t/m 6 jaar €5, 7 t/m 12 jaar €10, 13 jaar & ouder €18
Kaarten www.podiummozaiek.nl

"Werkelijk mensen uit alle hoeken van de samenleving zijn hier vertegenwoordigd.
De extreem ongedwongen sfeer doet iedereen goed"
Parool februari 2012

EERDER IN HET PROGRAMMA:
19 & 20 mrt '16: Prachtige 10e editie van Matinee Dansé Dramé in A'dam: Guinee en meer met Fatoumata Yansané, Ousmane Kouyaté, Amara Touré, Koko Lawson, Salia Traoré & Moussé Dramé: Workshops & Show

1 & 2 nov '14: Prachtige 9e editie van Matinee Dansé Dramé in A'dam: TOGO/BENIN met Medard Sosa, Ayaovi Kokousse, Agbodjalou Kodjou, Koko Lawson,
Aguidissou Da Costa Fiacre & Moussé Dramé: Workshops & Show met speciale balafoonworkshopgast Paul Nas

zo 16 maart 2014: 8e editie van Matinee Dansé Dramé GUINEE
met Fanta Camara, Babara Bangoura, Amara Touré, Seydouba Camara, Salia Traoré, Lampe Mbaye & Moussé Dramé was fantastisch!

Klik hier voor de video
Voor foto's
Voor meer foto's op FB

zo 10 november 2013: 7e editie van Matinee Dansé Dramé MALI
met Saly Diedhiou (Senegal/Mali) & Oumar Kone (Mali), Matthieu LamarcheSalia Traoré, Lampe Mbaye & Moussé Dramé was super!

zo 17 maart 2013: 6e editie van Matinee Dansé Dramé Ivoorkust
met Thomas Guei, Sellou Nadege, Ayaovi Kokousse, Salia Traore, Lampe Mbaye & Moussé Dramé: waanzinnig!!!

Voor filmpje zie deze link:

zo 4 november 2012: 5e editie van Matinee Dansé Dramé BURKINA FASO
met Harouna & Fanta Dembele, Kassoum Sanogo, Ayaovi Kokousse, Salia Traore, Lampe Mbyae en Moussé Dramé: superswingend!

Voor filmpjes zie deze links:

zo 11 maart 2012: 4e editie van Matinee Dansé Dramé SENEGAL
Afrikaans Feest uit Senegal ‘Tannebèr’
met Diene WAAWAAW SagnaOumar Fandy Diop, Lampe Mbaye, Ndeye Seck, Khadim Samb & Moussé Dramé: djadjefouté!!!

zo 12 februari 2012: 3e editie van Matinee Dansé Dramé KAMEROEN
Met Merlin NyakamOumarou “Mandela’ Bambara, Koko Lawson, Ayaovi Kokousse, Lampe Mbaye Moussé Dramé: incroyable!!!

zo 13 november 2011: 2e editie van Matinee Dansé Dramé MALI
Met Kalifa Koné, Manu Sissoko, Adama Kounaté, Juliene Burette, Hichem Slama, Lampe Cheikh MBaye, Salia Traoré & Moussé Dramé; mooimooimooi!!

Voor film workshop Manu Sissoko klik hier

zo 9 oktober 2011: 1e editie van Matinee Dansé Dramé Guinee
Met Fanta Yayo, Babara Bangoura, Kanté, Lampe Mbaye en Moussé Dramé: TOPTOPTOP!